Top 5 skönhetssajter på nätet

Under de senaste åren har vi kunnat bevittna en ökande trend inom skönhetsindustrin. Alltfler skönhetsföretag väljer att satsa på e-handeln och konkurrensen bland webbutikerna har blivit stenhård på väldigt kort tid.

Beauty Planet

Ända sedan 2006 har Beauty Planet kunnat erbjuda ett brett utbud av produkter, främst inom parfym, smink, hudvård och hårvård. Här ska du helt enkelt kunna hitta allt du behöver för att ”förgylla din dag”. Företaget är dessutom mån om att du som kund inte ska vänta längre än en till två dagar innan du fått din leverans.

Kicks

Som Nordens ledande butikskedja inom kosmetik behöver denna butik inte någon lång introduktion. I Kicks butiker kan du få hjälp av kompetenta makeupartister och hudvårdsexperter. Butiken som funnits sedan 1991 har idag en webbutik, som fungerar som ett komplement till de fysiska butikerna. Den erbjuder en härlig blandning av klassiska märken som Elizabeth Arden, Dior och Chanel och produkter från heta och aktuella märken som bareMinerals och Smashbox.

NordicFeel

Du kanske känner till namnet Parfymshopen? Det var webbutiken NordicFeels tidigare namn. Under 2007 genomgick företaget en omstrukturering och ändrade till sitt nuvarande namn. Över 600 000 trogna kunder handlar kontinuerligt hos NordicFeel, vilket gör dem till ett företag att hålla koll på under de närmaste åren.

Eleven.se

Smink, hudvård och parfym. Du hittar allt som har att göra med skönhet hos eleven.se. Ett stort plus är att man är noga med att framhäva att alla produkter som visas på hemsidan finns i lager. Inga överraskningar här heller vad gäller välkända kvalitetsmärken. Clarins, Calvin Klein och MaxFactor är bara några exempel på vad du kan handla i butiken. I takt med att konsumenter blir mer medvetna om innehållet i olika hudvårdsprodukter har eleven.se även valt att satsa på ekologiska produkter. De var bland annat först i Sverige med att introducera skönhetsmärken som Mario Badescu och Too Faced.

Lyko.se

Något som kanske inte alla är helt medvetna om är att Lyko i grund och botten är ett företag bestående av en kedja frisörsalonger. Så har du turen att bo i Dala-Järna eller Stockholm bör du inte tveka på att göra ett besök i en av salongerna och få expertråd av deras frisörer. I webbutiken hittar du ett brett sortiment av både hårvårdsprodukter och stylingverktyg.