Skönhetsappar

Idag finns det appar för i stort sett allt du kan tänka dig. Skönhet är såklart inget undantag och det finns en uppsjö av appar som utger sig för att ha det du behöver. Här följer därför en guide som hjälper dig att hitta det bästa i djungeln av skönhetsappar. Alla är de dessutom helt gratis att ladda ner!

En av de allra största apparna är Makeup Alleys app. Appen har tusentals användare världen över som tillsammans har skapat recensioner av över två miljoner skönhetsprodukter. Här hittar man ärliga och oberoende omdömen från riktiga konsumenter som vill dela med sig av sina erfarenheter. Det är ett perfekt verktyg att ha med sig i mobilen. Hjälpen är bara ett par knapptryckningar iväg när man står i butiken och skall välja produkter.

Något som kan verka självklart men som i själva verket ofta glöms bort är Youtube-appen. På Youtube finns nämligen hur mycket tutorials och guider som helst. Här kan du få tips om allt från hur man fixar olika frisyrer, skapar nagelart eller tillverkar ansiktsmasker av sådant som finns i ditt kylskåp och skafferi.

Beautylish är ett skönhetsmagasin som blir tillgängligt via appen. Här hittar man alla de senaste nyheterna, massor av intressanta artiklar och inspiration och recensioner och tips om olika produkter. Det finns även en funktion som gör det möjligt att köpa produkter direkt genom appen.

Är du sugen på att ändra något i ditt utseende men är inte riktigt säker på vad? I appen som kallas för Modiface börjar du med att ladda upp ett foto av dig själv. Sedan kan du välja och vraka bland olika sminkningar eller frisyrer och testa hur de skulle se ut på dig. Hittar du något som du gillar är det bara att spara bilden och ta med till närmaste frisör eller butik för skönhetsprodukter.

Missa inte heller att ladda ner den enklaste, men absolut mest nödvändiga, appen när det kommer till skönhet – en spegel!