Matcha naglarna med din outfit

Vilket är det bästa sättet att pigga upp en outfit på? Kanske kan det vara med accessoarer som väskor och skor, kanske med smink eller med hjälp av smycken. Ett annat, i högsta grad fungerande sätt, är med hjälp av dina naglar. Lär dig att matcha naglarna med dina kläder för att skapa en snygg och genomtänkt look.

Att matcha naglarna med en outfit behöver inte nödvändigtvis innebära att man målar sina klor i samma färg som sin klänning eller sin topp. Ett annat coolt sätt när man bär kläder i till exempel helsvart eller helvitt kan vara att måla naglarna i en stark färg för att ge mer liv åt looken. En helsvart outfit kan med fördel matchas med naglar i en vinröd eller pastellröd färg. Det är både elegant och mycket trendigt. Bär du vitt är det trendigt att måla dina naglar i en metallfärg så som guld eller silver. För den som vill gå steget längre kan mönstrade naglar vara ett alternativ. Det kan dock behövas en del rekvisita för att genomföra detta, så som mindre penslar. Har du inte lust att införskaffa detta är ett hett tips att göra krackelerade naglar. Du använder ett visst sorts nagellack som du målar över en redan målad nagel för att få ett spännande mönster. Nagellacket finns att köpa på Åhléns och Kicks och priset brukar ligga någonstans runt hundra kronor.

375px-Red_nail_polish_in_application

Låt säga att du ska på ett viktigt möte. Du har satt på dig en pennkjol och en kavaj och applicerat en diskret make up. Ovårdade naglar kan förstöra det du vill förmedla: att du är ordentlig och seriös. Det bästa i sådana situationer är att använda diskreta nagellack, gärna i beige eller rosa. Annars är en fransk manikyr en klassiker som förvisso kräver lite mer jobb, men som alltid går hem.

Det finns hundratals sätt att matcha naglarna med din outfit och utifrån vad du ska göra. Våga prova nya kombinationer och hitta dina egna personliga favoriter!